Pohja:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi,
sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa taikinaan.
Paista 6-10 min. Anna jäähtyä.
Täyte:
1 raparperin varsi
3dl pakastemansikoita
1 purkki Valion vaniljarahkaa
2,5dl vispikermaa
Vatkaa kerma kuohkeaksi.
Keitä raparperit pehmeiksi ja sekoita sulatettuihin mansikoihin.
Lisää valutettu raparperimansikkaseos kermavaahtoon.
Lopuksi lisää seokseen rahka.
Koristele kesäisillä pihan antimilla, meillä tällä kertaa mustikoita ja punaisia viinimarjoja :)
Nam, näyttääpä herkulliselta!
VastaaPoistaNäyttää kyllä tosi hyvältä! Kiitos vinkistä! :)
VastaaPoistaMukavaa alkavaa viikkoa!
Oli kyllä hyvää! :)
VastaaPoista