sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pihalla :)

Ideoita pihalle kaivataan! Välillä vaan tuntuu että oon hukassa tän kanssa!!
Rinteeseen jotain kivaa ainakin kaivattaisiin, mutta maa on siinä todella huono ja aurinko paahtaa siihen lähes koko päivän. Kertokaa vinkkejä!! Ps. Katjalle (http://icepuppet.blogspot.fi/) iso kiitos paketista, joka meidän V:lle tuli yksivuotislahjaksi. Paidat ovat olleet kovassa käytössä! :)

 Täällä on vietelty Meripäiviä tämä viikonloppu ja nyt hieman väsyttää ;) 
Ensi viikolla vielä lomaviikko, ja mitään suunnitelmia ei ole vielä. Joten kiireesti vinkkejä pihalle nyt niin kerkeän vielä toteutella! :)
7 kommenttia:

 1. En kyllä osaa antaa vinkkejä...sori...:(
  Kotinne sisääntulo ainakin näyttää kauniilta ja suloinen pikku mies kuvissa...:)

  VastaaPoista
 2. Ihana meripäiväpoika :-) Ja ole hyvä, kiva että kelpasi.

  Suomessa kasvivalikoima on hieman rajoitetumpi kuin meillä täällä Alankomaissa, mutta ensimmäisenä tulee mieleen Hopeahärkki ja Sammalleimu. Molemmat tykkäävät paahteesta eivätkä käsittääkseni ole moksiskaan hieman huonommasta maasta/mullasta ja ovat mielestäni kauniita. Ja niiden seuraksi kiviä. Olisi ainkin suhtkoht helppo toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Tarkemmin katsottuna johan siellä näyttää jo olevan tuota Hopeahärkkiä :-)

  VastaaPoista
 4. Komeamaksaruoho on ollut meidän kuivalla ja paahteisella paikalla hyvä. Myös jotkut havukasvit esim. kataja voisivat menestyä. Lamohietakirsikkakin voisi olla yksi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 5. Meidän pihasta saat sammalleimua ja maksaruohoa!!! Siis täältä Kurittulankujalta.

  VastaaPoista
 6. Mitä jos tuohon terassin eteen rakentaisi terassin mittaisen istutuslaatikon, johon voisi istuttaa vaikkapa tuijia ja komeamaksaruohoa ja kesäkukkia? Se antaisi vähän näkösuojaa terassille (jos tarpeen)

  VastaaPoista
 7. Hei! Kotka on niin lähellä,niin kysynkin,että voisitko "mainostaa" meidän sisustusalan opiskelijoiden hiellä ja verellä tekemää sisustustapahtumaa, jonka sijaintina on Kouvola! Ois mahtia!

  https://www.facebook.com/PopUpStoreKotoin

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))