perjantai 1. helmikuuta 2013

Romanttinen Retropöllö?

Ostin jokin aikaa sitten Prisman kirja-alesta askartelukirjan: Clare Youngs - Paperiaskartelun aarteita. Ei tarvinnut montaa kertaa selailla sitä kun oli jo ostoskärrissä. Tosi kivoja askartelujuttuja!

Keskiviikko iltana kokeilin tehdä pöllökortin ja tältä se nyt näyttää!! Minusta siitä tuli aika kiva, vaikka paperivalikoima kotona onkin hieman hmmmm... romanttinen? Tottakai se näyttää aika lailla minun pöllöltä nyt, mutta olisi kiva kokeilla myös oikein räikeillä väreillä! :)Kaavat on kirjassa myös, tulostin vain kuvat suurennettuna ja leikkasin ilman sen kummempia kuvansiirtoja ;)
Jos joku innostui pöllöstä niin tässä kaava:
Suosittelen myös hommaamaan tämän kirjan, siellä on vaikka mitä kivaa lapsille ja aikuisille!


7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis!
  Kiitos kaavasta,varmasti alkaa pöllökortteja syntyä täälläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on hurjan söpö :) Täällä asustelee pieni pöllöfani!
   Laitahan kuvia omista pöllöistä sitten:)

   Poista
 2. On muuten tosi hauska. Kiitos myös kaavasta, voipi olla että tämän viikonlopun aikana alkavat sakset suihkimaan. Minuun aina välillä iskee kova askarteluvimma ja sen vuoksi kaapit ovat pullollaan kaikenlaisia papereita & kartonkeja; tosin sieltä hempeämmästä romanttisesta päästä.

  Hyvää viikonloppua,
  Katja

  VastaaPoista
 3. Testasin tuota pöllökaavaa ja sanoisinko että ei menny niin kuin Strömsössä *huoh* Tuli sellainen vinosiipinen kierosilmäinen pöllö. Pitänee yrittää uudestaan, paremmalla onnella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Parempi onni ens kerralla joo, älä luovuta!

   Poista

Ilahdun viestistäsi :))