sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisateria

Pääsiäismenu



Maustamatonta kalkkunaa n.900g

Kalkkunan marinadi:
350g turkkilaista joqurttia
yksi puristettu sitruuna
5 valkosipulinkynttä murskattuna
2tl timjamia
2tl pippuriseosta
1tl suolaa

Lisukkeena riisiä, keitettyjä vihanneksia ja raikasta salaattia.




Sitruuna-valkosuklaa-juustokakku:
2dl vispikermaa
200g sitruunatuorejuustoa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy Pandan valkosuklaata
7 liivatelehteä

Pohjassa käytin kaurakeksejä n. 200g sekoitettuna öljyyn (n.0,5dl) ja veteen (n.1dl). 
Ensimmäistä kertaa kokeilin keveämpää pohjaa. Oikeastaan se oli jopa parempaa kuin rasvaan tehty. Jos tykkää hieman kosteammasta!



Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää, ei ainakaan kehdannut valittaa ;) 
Olipa ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa pitkästä aikaa <3 










11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää! Täytyy tehdä joskus uudestaankin! :)

      Poista
  2. Näyttää ja kuulostaa ihanalle!


    Minulla on sinulle tunnustus blogissani. Käy kurkkaamassa. http://kulma47.blogspot.fi/2013/03/kiitos-tunnustuksesta-viisikymppinenkin.html?m=1

    VastaaPoista
  3. Uusi mukava blogi tuttavuus :-) Lukijaksi jäin katselemaan ihania juttuja :-)

    Sinulla ollut kaunis kattaus :-) Ihana idea laittaa nuin oksia :-)

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mies hieman naureskeli kun kerroin että laitoin ensin vettä pulloihin - mutta kun oksat upposivat sinne niin laitoin sitten riisiä. Hän ei iiihan ymmärtänyt ;)

      Poista
  4. Kauniit kattaukset ja herkulliset ruuat kokkasit! Eli taidat marinoida kalkkunoita jatkossakin? Tuo kakku on kyllä ihan omalta galaksiltaan :-)

    Tuli noista vihanneksista mieleen... Vitsi mä en muista oliko se T vai M kun ei pienempänä suostunut syömään mitään punaista?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä taidan marinoida!

      M ei ainakaan mitään punaista tainnut syödä ;)Ja en tiedä miten nykyään menee, muussaakohan hän kaiken??

      Poista
    2. Mä muistan ajatelleeni että kyllä mä vielä tomaatit & paprikat ymmärrän, mutta että ei edes mansikoita... En tosiaankaan tiedä miten homma menee nykyään ;-)

      Tomaatteja & paprikoita saa onneksi muunkin värisinä :-)

      Poista
  5. Heippa,
    antaisin sinulle tunnustuksen,
    se on luettavissa blogissani sandyhillshome.blogspot.fi
    Ihana blogi ja mukavaa kevättä!
    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos paljon! Kävinkin nopeesti kurkkaamassa mutta tutustun paremmin kunnon ajan kanssa ;)

      Poista

Ilahdun viestistäsi :))