tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tiistaipäivänä

Miten tämä aika kuluukin näin nopeasti!! Tuntuu ettei vuorokaudessa riitä tunnit minulle yhtään. Joku kevään energiapiikki selkeästi iskenyt minuun.. Huomenna jo työpäivä! Tuntuu aina näin tiistaisin (tai ehkä joka päivä??) että pitää saada kauheesti tehtyä asioita ennen työpäiviä. Voikun osaisi joskus vain olla!

Ja joka ikinen päivä mietin meidän kesäterassiprojektia. Joka siis toivottavasti alkaa heti maan sulatessa. Välillä jopa mietin että pitäisikö tuonne hankeen lähteä kuumailmapuhaltimen kanssa - toimiskohan se?! :D

Tilasin viime viikolla uuden polkupyörän, kattiloita ja lakanoita Hobby Hallista. Tänään mulle sitten soitettiin kotiinkuljetuksesta! Ihan innoissani odotin postipojan tulemista että pääsen ihastelemaan uutta pyörää. ÄH, eihän sieltä tietenkään tullut kun kattilat ja lakanat. :( Luultavasti se tulee sitten minun työpäivien aikana jolloin en kerkeä puhelimeen vastaamaan. Noh, eipä tuonne liukkaile vielä sen kanssa varmaan kannata lähteä sotkemaankaan. Kevät, lämmin ilma, kärpäset ja kaikki - tulkaa jo!!

Pyöräytin tänään olkkarissa järjestyksen uusiksi. Tajusin myös että reilun vuoden aikana en ole vaihtanut telkkarin paikkaa ollenkaan. Noh, äkkiähän sekin asia sitten muuttui! Huomatkaa kaverinkaverin ulkovarastolöytö: pikkulipasto! Tiistaipäivän kuvia tulee tässä:

8 kommenttia:

 1. Voi kyllähän sinun kelpaa touhuta ja huseerata, kun on NOIN suloinen apulainen imurinvarressa....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, meidän V pitää huolen että imuroidaan tarpeeksi usein ;)

   Poista
 2. Tuota suloista apulaistasi minä myös ihastelin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pikku apulainen ♥ Ja isompikin uskaltautunut ainakin puoliksi kuvaan ;-) Ja joku projekti on näköjään taas valmistumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lupaa ei kysytty. ;) Joo - siinä ruuvailtiin vetimiä tuohon lipastoon ilmalämpöpumpun alla!

   Poista
 4. Meillä jo kärpäset pörrää ja yhden hämähäkinkin bongasin talon lämpimimmältä seinustalta. Eli kyllä se kevät on ihan nurkalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Voi vitsit. No, ehkä täytyy olla onnellinen vielä hetki ettei niitä meillä ole sisällä näkynyt. Sitten kun ulkona on lämmin niin aivan eri juttu ;)

   Poista

Ilahdun viestistäsi :))