sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lupa sekasortoon

Saa nähdä tuleeko tämä päivitys ikinä kun ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa tuota ajastusta :D
Työhuoneeseen on tullut uusi lokerikko ja isäni tekemä seinähyllykkö liimapuulevystä ja vanhasta kehyksestä.
Sinne menee nyt taas muutama askartelutavara - jotka muuten sain järjesteltyä uudestaan! HUH mikä homma käydä läpi kaikki pikkukoristeet ja paperit. Nyt mun ainakin pitäisi tietää missä mikäkin on ;)

Muutama uusi matkalaukkukin meille on muuttanut, joista vielä mietin maalaanko niitä vai en. Sisään täytyy tehdä jonkunlainen pussukka, koska sisustat on melko huonossa kunnossa. Työpöydällä näkyykin tämän illan projekti. Jotenkin kummasti tykkään, että meillä jokainen huone saa olla hieman erityylinen. Olohuoneessa vallitsee valkoisuus, keittiössä puun väri, takkahuoneessa hieman industrial meininki jne.. Työhuoneeseen haluaisin nyt kaikkea hempeää vaaleanpunaista ja värejä. Kuitenkin vain pienissä esineissä.
Kävin tänään (siis lauantaina) hakemassa myös uudet pyyhkeet kylpyhuoneeseen. Kovasti toivon että joku päivä se olisi siinä kunnossa että saisin kaikki tavarat siellä paikoilleen....Joku tarkkanäköinen saattoi edellisesta postauksesta huomata, että meidän vitriini oli kadonnut. Se on vain vaihtanut huonetta ja käyttötarkoitusta. Siitä tuli nimittäin meille siivouskaappi - mitä meillä ei siis aiemmin ole ollutkaan. 

Työhuoneeni läpi mennään siis takkahuoneeseen. Siinä välissä on kuitenkin pieni, ehkä 2,5m x 1,5m kokoinen pieni "huone" joka on tällä hetkellä meidän kodinhoitopiste. Siellä on silityslauta, pesuaineet ym. Huoneesta menee ovi sisävarastoon, joka on tällä hetkellä täysi kaaos. Sitä ei siis oikein voi hyödyntää siivousvälineille.. Mielestäni tuo pikkutila on kuitenkin ihan sopiva kaapille ja naulakolle. :)
12 kommenttia:

 1. Kyllä se postaus ilmestyi ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan :-) Pitänee joskus kokeilla itsekin.

  Ensinnäkin, minä jättäisin matkalaukut alkuperäisen värisiksi. Jotenkin hauskat noin :-) Ja olen hieman kade tuosta sun kunnon työpisteestä! Minä joudun kaiken töpsöttelyni tekemään ruokahuoneen pöydällä... Kun joskus saisikin kaiken askartelutavaran järjestykseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi sekuntia ennen kun luin tämän kommenttisi maalasin yhden matkalaukun harmaalla! Punaiset jätän kyllä punaisiksi. :)

   Juu, saa nähdä kauan minun omani pysyy järjestyksessä.. T:n sanojen mukaan olen kuin pyörremyrsky joka saa sekunissa kaikki sekaisin :D

   Poista
 2. Matkalaukut ovat minustakin hauskat juuri tuon värisinä...kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yhden sorruin kuitenkin maalaamaan ;)

   Poista
 3. Vanhat matkalaukut ovat ihania, meillekin voisi mieluusti muuttaa muutama sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille sopisi myös :)

   Sinne saa myös yllättävän paljon tavaraa säilytykseen :)

   Poista
 4. Punainen matkalaukku, oijoi!!<3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Maksoin siitä muistaakseni 5e... ;D

   Poista
 5. Ihanat matkalaukut - mä olen niitä kanssa hamstrannut ja päällystänyt pariin otteeseen. Toisen päällystin uudestaan kankaalla ja toisen hyllypaperilla. Mun mielestä molemmat toimivat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sisäosan olet päällystänyt? :) Laitoitko mitenkään kiinni kangasta?? :)

   Poista
 6. No täällä onkin puuhattu vaikka ja mitä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, täällä on kuules sudittu ja porailtu oikein urakalla :D

   Poista

Ilahdun viestistäsi :))