maanantai 4. helmikuuta 2013

Kuvailupäivä :)

Viikonloppu meni hujahtaen. Perjantaina heräsin siihen että "oli sunnuntai" - lopulta sisäistin asian että on lauantai ja hetken päästä sainkin hyvät naurut kun tajusin mikä päivä oikeasti oli. Koko viikonloppu meni siis hieman sekavasti kun koko ajan piti miettiä mikä päivä on. Lauantai-iltana kuitenkin pojalle nousi kova kuume ja kävinkin päivystyksessä hänen kanssa ja loppuviikonloppu menikin hoidellessa pientä karhunpoikaa<3 Mukavasti sai äitikin levätä Karhuveljeni Kodaa katsellessa ja pikkuisen kanssa päikkäreitä nukkuessa :) (Kursoroidut tekstit on joku kirjoitellut sillä aikaa kun oltiin pojan kanssa iltapesulla :D Ei siis minun kirjoittamia!! :D)

Tänään ihana ilma ja sisällä olo pakko sai kuitenkin muutaman huonekalun vaihtamaan paikkaa! Näin aion pitää järjestyksen ainakin syksyyn asti, enkä myöskään aio hankkia yhtään lisää huonekaluja... Sekalainen kuvasarja makkarin penkistä joka vihdoin ja viimein löysi tiensä autotallista sisälle, pikkuisesta siivousapulaisesta ja olohuoneen uudesta järjestyksestä.

Huomennä tämä iiihana soomelainen muija tekee aamupalaa koko perheelle.

Vinkkejä mistä kivat vetimet senkkiin?! ;)

4 kommenttia:

 1. Söötti tuo teidän pikkuinen :-) Pikaista paranemista!

  Hah-haa nuo kursoritekstit saivat minut nauramaan vedet silmissä. Mainiot :-D

  Mutta tuo penkki on simppeli ja kaunis ja sopii paikalleen kuin nakutettu (kunnes se järjestys taas muuttuu?!). Kauniita kuvia muutenkin ja kissakin näköjään sävytetty muuhun sisustukseen sopivaksi :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkarissa ei järjestystä oikeen voi muuttaa - penkkihän tosin voi siirtyä toiseen huoneeseen, koskaan ei tiedä!!

   Hah, kyllä mullakin muutama hymähdys tuli kun takasin pääsin blogin ääreen noita Tuukan juttuja :D


   Ps. Kissa on tullut ennen sisustusta, joten pistetään sisustusinnostus kissan piikkiin!

   Poista
 2. Vinkki vetimiin. Niinkin yllättävä paikka, kuin "krääsäkauppa" Tiger myy erivärisiä posliininuppisia vetimiä, jotka sopisivat minun mielestä.

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))