torstai 21. helmikuuta 2013

Torstai

Heipä hei, niin se vaan nekin pari työpäivää vierähti!! Ihanaa, nyt saa taas keskittyä muksuun ja kotiin. Jos ei vaikka suunnittelisi seuraaville vapaille niin paljoa ja tekisi vain sitä miltä sillä hetkellä tuntuu? (Niin paljon kun pienen lapsen kanssa voi) ;)

Taulukollaasin tosiaan askartelin alkuviikosta. Sain ystävältäni ihanaa maalia, muistuttaa aika paljon saven sävyä ja sopii kivasti meidän olkkarin harmaisiin seiniin.
Siellä järjestyksen vaihdon humussa meidän V löysi uuden lempipaikan, josta ei kovin mielellään edes pois haluaisi lähteä :) Käyhän nuo viinipullokorit tuohonkin tarjoitukseen! 

Ja hei kaikille työssäkäyville, huomenna on jo perjantai!! Mukavaa viikonloppua :)6 kommenttia:

 1. Oi kun hauska! No siellä on hyvässä tallessa, pullokorissa :-D Kauniit nuo kehykset. Missä välissä sinä oikein ehdit kaikki sun tuunausprojektit?

  Ja ihanaa että perjantai on ovella. Tällä viikolla en voi valittaa liiasta kiireestä, vaan töissä on ollut päinvastoin liian hiljaista. Ei hyvä sekään sillä aika käy niiiin pitkäksi.

  Mukavaa perjantaita ja viikonloppua,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään ja että töissä on paljon töitä niin päivät sujahtaa hurjan nopeasti!

   Meillä poitsu kun käy nukkumaan kasin maissa niin silloin pari-kolme tuntia tehokasta työaikaa ;D Ja sitten tietysti on päikkäritkin! Kyllä sitä ehtii kun on virtaa ja halua :)

   Poista
 2. Taulukollaasi on ihana!
  Useasti olen ihaillut house doctorin taulukollaaseja, mutta sun oma on kyllä hienompi! :)
  Miten oot kiinnittäny toisiinsa??
  Maalikin on kauniin sävyinen.
  Ja voi hellanlettas pientä siellä korissa <3
  Oikein hyvää viikonloppua!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin taulut yhteen liimalla, se oli jotain superliimaa jonka lainasin ystävältä :) Haluisin tuohon kollaasin samanlaiset perhoset kun sinulla <3 Ne on niin kauniit.

   Poista
 3. Jostain päädyin blogiisi. Se on aivan ihana!!
  Tuon perhosidean nappaan kyllä sinulta ;)

  Tuon pyykkikorin sisältöinenn, voisin muuten minäkin ottaa ;)

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))