maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu! :))

Heippa hei ja mukavaa vuoden viimeistä päivää <3
Joulu meni hujahtamalla ja kuusikin meillä lensi jo pyhien jälkeen kaaressa pihalle! :D Siellä se nyt kumossa nököttää - jos tänään saisi sen vietyä pois?
Joulupukki toi tälle tytölle suklaata, villasukat, ihanan sateenvarjon (josta saan kiittää isomummia - jolle puhuin siitä jo viime kesänä <3), ihanat valkoiset pellavalakanat anopilta, Iiittalan lahjakortin ystäviltä ja mieheltä tulostimen! Siinä ne tärkeimmät.

Eilen katselin koneelta kaikkia vuoden tapahtumia kuvina. Täytyy sanoa, että on meillä ollut melko tapahtumarikas vuosi. Oma talo, johon täysi remontti. Ihana pieni poika, joka kasvaa silmissä ja pitää äidin ja isän mielen virkeänä - tottakai joskus hieman väsyneenäkin ;) Vuosi on mennyt niin nopeasti ettei mitään järkeä! Ensi vuonna haluaisin alkaa nauttia vielä enemmän hetkestä, niin pienistä kun niistä suuremmistakin. Jos vähentäisi hieman stressaamistakin. Ensi vuonna haluaisin myös toteuttaa pieniä unelmia - suunnitella isompia. Vielä muutama kuva meidän vuodesta


Tänään on se päivä, jolloin nautin kuluneesta vuodesta hieman enemmän kuin yleensä.
Ja olen onnellinen.

Ihanaa vuoden vaihdetta kaikille <3 Ensi vuonna tavataan!2 kommenttia:

  1. Teillä on tosiaankin ollut varsin tapahtumarikas vuosi!
    Mukavaa Uutta Vuotta koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Suloinen pieni hymypoika (näyttää olevan samanlainen linssilude kuin kaikki suvun pojat/miehet tuossa iässä) ja kaunis uusi koti; monta syytä olla onnellinen.

    Hyvää uutta vuotta koko perheelle.

    VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))