torstai 13. joulukuuta 2012

Torstai terveiset!

Täällä Eteläisessä Suomessa taas lumi tuiskuaa. 
Nooh, se on antanut aikaa siivoilla kotona - laittaa ehkä hieman Jouluakin.. Meille Joulu hiipii pikkuhiljaa, päivittäin pieniä juttuja lisäämällä. :)
Joka vuonna, meillä erityisesti mieheni on erittäin malttamaton lahjojen kanssa. 
Yhden lahjan se sitten saikin ylipuhuttua itselleen - ja tänään sitten päätin avata myös yhden omista lahjoistani. Haan- höyrypesurin. Kävin eilen kampaajalla, ja puhuttiin siitä kuinka jotkut naiset suuttuvat kun saa jotain siivoukseen liittyvää joululahjaksi. Minä taas olen muistaakseni saanut jo kolmena vuotena siivouslaitteen.. :D Paljon kivempi, että joku muu ostaa paljon maksavan koneen, saanhan minä sitten siivota sillä joten (vähintäänkin) reilua ettei minun tarvitse sitä maksaa :D

Kouvolan Veturireissu meni kivasti, paljon pukinkonttiin löytyi sieltä ja hieman itselleenkin ;)
Ennen kaikkea parasta oli viettää aikaa ihanan ystävän kanssa piiiiitkästä aikaa <3

Tässä tulee kuvakollaasi tästä päivästä. Paikat taas hieman muuttuneet.. Ennen kuvia löydät vanhasta blogistani http://sisustusunelma.blogspot.fi/  :)
Okei, avasin myös toisen lahjan. Keittiön uuden maton - joka sopii myös ulkokäyttöön! Minusta ihana, varsinkin kun pitäisi olla helppo puhdistaa. Meillä kun nykyisin päristään ruuat AINA pois suusta niin että sotkua kyllä löytyy.. ;D

4 kommenttia:

 1. Kerro sitten oletko tyytyväinen höyrypesuriisi. Itsekin olen välillä mieluillut sellaista. Kaunis harmooninen tunnelma on teidän jouluisessa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron! :) Kiitos Anni, pikkuhiljaa se Joulu tulee :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä niinkuin aina <3

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))