lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kesäinen kääretorttu

Pohja:

4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi,
sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa taikinaan.
Paista 6-10 min. Anna jäähtyä.


Täyte:

1 raparperin varsi
3dl pakastemansikoita
1 purkki Valion vaniljarahkaa
2,5dl vispikermaa

Vatkaa kerma kuohkeaksi. 
Keitä raparperit pehmeiksi ja sekoita sulatettuihin mansikoihin.
Lisää valutettu raparperimansikkaseos kermavaahtoon.
Lopuksi lisää seokseen rahka.

Koristele kesäisillä pihan antimilla, meillä tällä kertaa mustikoita ja punaisia viinimarjoja :)




3 kommenttia:

  1. Nam, näyttääpä herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä tosi hyvältä! Kiitos vinkistä! :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))