sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Viikonloppu kuulumiset!

Heippa hei! 

Taas se viikonloppu meni niin hujahtaen ettei mitään järkeä!
Minä sain nauttia luksuspäivän eilen, V meni mammalle ja papalle yökylään jo aamupäivästä. (Mieskin teki lauataina aamu+iltavuoron.) Ajattelin, että ennen illan rientoja pesisin lattian, nukkuisin päikkärit, laittautuisin ihan rauhassa ja ihan vaan rentoutuisin. Toisin kävi! Kotiin päästyäni istahdin "työhuoneeseeni" joka oli kun pommin jäljiltä... Tiedättekö sen tunteen kun ei tiedä mitä keksisi, mutta jotain uutta olisi saatava!? Istuin siinä sitten varmaan puolisen tuntia miettien kaiken maailman järjestystä ja mihin minkäkin huonekalun laittaisin. Ja yleensä kun meillä vaihtuu jossain huoneessa järjestys, joka huone muuttuu hieman :D Joo, niin siinä sitten kävi että viisi tuntia meni poraten, maalaten, huonekalujen paikkoja vaihdellen ym ym. Loppujen lopuksi meikkasin autossa märällä tukalla, tuli hieman kiire! :D Mutta nyt on kivaa, sain oman pienen päikkäripaikan jonka kissat ovat kyllä jo vallanneet.

Kuvat otin ihan vaan pikaiseen kyydin odotellessa minua jo malttamattoma.. Älkää katsoko liian tarkkaan ;)
Joskus ihan alkukeväästä kerroin siitä varaston tyhjennys reissusta.. Sieltä löytyi tuo rautasänkykin, joka on ollut autotallissa säilössä tähän viikonloppuun asti. Olohuoneeseen muuttanut pöydän päällä oleva hyllykkö on pelastus kaatopaikkakuormasta. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Missä on meidän hellepäivät?? 


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niimpä, tähän mennessä ainoastaan kissat ovat siinä päikkäreitä saanut nauttia. Milloinhan tämä malttaisi?! :)

   Poista
 2. Olet sä ollut ahkera! Mä aina kuolaan sinun huonekalujen ja tavaroiden perään. Tuo vanha sänky on aivan ihana :-) Oikein hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ja hyvää Juhannusta!

   Ps. Tunne on siis molemminpuoleinen ;)

   Poista
 3. Rautasänky on vallan hurmaava! Kyllä tuossa päikkärit varmasti maistuvat makeilta! Kyllä ne helteet sieltä taas palaavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikoksi vissiinkin taas luvattu <3 Nautitaan!!

   Poista
 4. Voi miten kaunista.
  Aurinkoista ja koivuntuoksuista juhannusta teille!

  VastaaPoista
 5. No tykätään! Aivan ihana sänky ja lekottelupaikka<3
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))