lauantai 11. toukokuuta 2013

Welcome to our home nro2

Jatketaanko eteisestä? Eteisen ovesta kun astuu sisään, suoraan edessä on vessan ovi. Vessassa tehtiin vuosi sitten täysiremontti pintojen ja kalusteiden suhteen. Haaveissa on saada pesukoneen viereen jonkunlainen hyllykkö. Eteen jonkinlainen kaunis verho - joka peittää pesukoneen ja tavarat :)Ja sitten matka jatkuu käytävältä oikealle kohti olohuonetta. Pysähdytään tässä välissä kurkkaamaan oikealle keittiöön. Keittiön suhteen haaveina on saada isompi oviaukko ja enemmän kaappitilaa. Kaikista parasta olisi saada kokonaan valkoinen keittiö.  Ruokapöydästä voisin melkeinpä luopua tässä tilassa kokonaan, ehkä joku pieni aamiaspöytä tai saareke?? Haaveita riittää ;)


Keittiön ovea vastapäätä on V:n huone. Täällä innokkaasti odotan V:n siirtymistä "isojen poikien" sänkyyn, jolloin saa enemmän tilaa leikeille ym. Tein pienen majan myös, jossa poju tykkää olla kovasti. <3

Matka jatkuu olohuoneeseen. Täältä menee ovi meidän makuuhuoneeseen. Makkarissa on meneillään ruusuvillitys ;) Perhostaulu siirtyy luultavasti mökille, tai sitten sinne upeaan kesähuvilaan kun se saadaan aikaiseksi.
4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, teillä on sitten kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä jokapuolella <3 upea tuo kaappi v:n huoneessa!

  VastaaPoista
 3. No tulihan tänne uutta päivitystä! :))
  Aivan ihanan näköistä!!
  OIKEIN suloista äitienpäivää sinne teille!! :))

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))