torstai 18. huhtikuuta 2013

Kuvailut!

Moi kaikille! Kiva kun tänne on taas eksynyt pari uutta lukijaa, vaikka hiljaiseloa on pidellytkin. Olen analysoinut itselleni jonkinasteisen kevätmasennuksen. Siis sisustuksen suhteen! Ei huvita yhtään tehdä sisällä mitään (huom!! ottaa edes imuria käteen!!!) kun mieli ja ajatuksen ovat vain pihahommissa kuhan nuo loppulumet nyt vaan sulaisi! Olen siis innokkaasti tehnyt pihalla kesää sadepäivinä, pieniä tökkäyksiä isoihin penkkoihin ja lumen lapiointia varjopuolelta aurinkoiselle puolelle. Joo, myönnän; hieman hullu! :) Tällä viikolla olenkin neljä päivää töissä ja olen ottanut sen asenteen että työpäivinä en tee mitään! Joten täällä tosiaan villakoirat juoksee rallia keskenään ainakin perjantai-iltaan asti ;)

Saatiin kuvailtua viime viikonloppuna 1-vuotiskuvia V:n kanssa, joten luvassa taas "vauva"kuvia. Äh, lupaan koittaa tsempata tuota sisustusosiota! :D


Mukavaa viikonjatkoa kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanasta pojasta! Ja tsemppiä pihahommiin! :)

  VastaaPoista
 2. Komea isäntä :) Kyllä ne villakoirat pärjäävät jonkin aikaa keskenään, minullakin kuluu vapaa-aika pihalla ihan vaan ihmetellessä.

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaava pikkumies! Ja nuo housut henkseleineen on ihkut :-)

  Onnea lumensulatukseen! Kyllä se siitä pikkuhiljaa :-)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän noin suloista pikku-miestä mielellään katsoo♥

  VastaaPoista
 5. Hän on kyllä niin hurmaava söpöliini :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pikku-isäntä!
  Mulle käy aina kevään ja kesän tullen että sekin vähäinen siivousinto lopahtaa kun pääsee pihalle touhuilemaan.Muutaman ikkunan sain eilen pestyä.

  VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi :))